Teemu Laine on Hollolan Vihreät ry:n ehdottama ehdokas, Hollolan valtuutettu ja kunnanhallituksen jäsen. Suosittelemme lämpimästi seuraamaan Teemun kampanjaa laajasti Hämeen alueella ja Lahden seudulla  Facebookissa 

Teemun vahvoja teemoja on oikeudenmukaisuus ja laaja konsensus eri toimijoiden ja puolueiden edustajien kanssa. Hän on #liikuntaehdokas, #mielenterveystyön ja #lastensuojelun osaaja ja #nuorten osallistaja ja kuuntelija oman työn kautta. Hän on myös perheenisä ja pienyrittäjä. Tässä ajassa tarvitaan Teemun kaltaisia henkilöita, jotka osaa osallistaa ja käsitellä vaikeitakin asioita oikeilla nimillä ja rakentavasti.  Teemu on kunnan nuorisotyöntekijä, #pienyrittäjä ja lastensuojelun ammattilainen, ja entinen #koripalloilija #Namikan ankkurina ja perheenisä ja lisäksi kasvattaa itse kasvikset, tomaatit ja hoitaa hevosia ja on itse kunnostanut perinnepuutalon.

#TeemuLaine #nokipannukahvit #Brädi

Teemun oma kampanja on facebookissa, mutta yksi osa kampanjaa. Tässä #Brädi  #nokipannukahvit

kannattaa seurata Teemun Facebookissa ja liittyä fanijoukkoon. huomaa faninappi.

Teemulla paperiton mainos, eli kopioi ja levitä:.

katso vielä: Teemun vaalivideon linkki.

Meidän metsät, meidän järvet…