Tervetuloa Energiaseminaariin : Uusiutuva energia maaseutualueiden elävöittäjänä lauantaina 28.10.2017 klo 14.15-16.

TKI-johtaja (Lamk) Kati Manskinen kertoo hankkeista ja koulutuksista, TKI-asiantuntija (Lamk) Jussi Kuusela aurinkoenergiasta ja LUT:n professori Olli Pyrhönen tuulivoimasta sekä tutkimusprofessori Kari Tiilikkala bioenergiasta.

Olemme Kinnarin tilalla Soramäentie 1, Hollola. Lehdistö seuraa mukana ja kyseessä on Vihreiden pj:n Touko Aallon maaseudun Päijät-Häme -kiertue, jossa siis Touko Aalto ja puoluesihteeri Kaisa Hernberg sekä Hollolan vihreät vastaamassa myös ajankohtaisiin asioihin.

Hollolan vihreät toivottavat lämpimästi tervetuloa! Seuraa Kinnarin perinteisen tilan viitoitusta.

Tilaisuus saa tukea Visiolta ja sen järjestää Hollolan vihreät ry

.

Kannattaa tulla kuuntelemaan asiantuntijoiden alustukset ja keskustelemaan.